Voor wie?

IMK Projecten helpt zowel gevestigde ondernemers met een uitbreiding van hun bedrijf, als startende ondernemers en organisaties om de zaak op de rit te krijgen.

Startende ondernemers

Wij adviseren en coachen startende ondernemers in een groot aantal branches

Wij adviseren en coachen startende ondernemers in een groot aantal branches;

  • Van softwareontwikkelaar tot verkoop van dameslingerie;
  • Van schoonheidssalons tot pawnshops;
  • Van biologische frites verkocht vanuit een bakfiets, tot aan portal sites;
  • Van installatiebedrijven tot diverse soorten horecabedrijven;
  • Van beveiliging tot onderwijsconsultancy;
  • Van schoonmaakbedrijf tot timmerbedrijf;
  • Van woninginrichters tot zakelijke dienstverleners;
  • Van autowasstraat tot industrieel ontwerp.

De ondernemers in deze branches en vele andere branches hebben wij kunnen helpen middels businessplan e-coaching en/of haalbaarheidsonderzoeken.

De haalbaarheidsonderzoeken die wij voor de startende ondernemers hebben uitgevoerd zijn vaak gebruikt voor aanvragen van financiering bij banken, kredietfondsen, crowd funding etc. 

Financiering van startende ondernemers en bedrijven wordt veelal ‘gestapeld’. Dit is financiering vanuit verschillende bronnen. Ook wordt er gebruikt gemaakt van de Borgstellingsregeling voor het MKB (kredieten tot € 1,5 miljoen).

IMK Projecten heeft 25 jaar ervaring in het veld en kan je adviseren welke wegen het meest kansrijk zijn.

Gevestigde ondernemers

Wij adviseren en coachen gevestigde ondernemers in een groot aantal branches

Wij adviseren en coachen gevestigde ondernemers in een groot aantal branches.
Dit kunnen ondernemers zijn die hun bedrijf willen uitbreiden, een filiaal willen beginnen, een bedrijf willen kopen, uitbreiding van het werkkapitaal nodig hebben etc.

De haalbaarheidsonderzoeken die wij voor deze gevestigde ondernemers hebben uitgevoerd zijn vaak gebruikt voor aanvragen van financiering bij banken, kredietfondsen, crowd funding etc.

Financiering van ondernemers en hun bedrijven wordt tegenwoordig veelal ‘gestapeld’. Dit is financiering vanuit verschillende bronnen. Ook wordt er gebruikt gemaakt van de Borgstellings regeling voor het MKB (kredieten tot € 1,5 miljoen).

IMK Projecten heeft 25 jaar ervaring in het veld en kan je adviseren welke wegen het meest kansrijk zijn.

Organisaties

Voor organisaties zowel profit als non profit voeren we in opdracht haalbaarheidsonderzoeken, vestigingplaatsonderzoeken voor hun klanten uit.

Voor organisaties en hun relaties, profit als non-profit, voeren we in opdracht haalbaarheidsonderzoeken, vestigingplaatsonderzoeken uit. Ook trainen en coachen wij medewerkers van deze organisaties. Onderwerpen die aanbod komen zijn onder andere leidinggeven, verkopen, onderdelen van de bedrijfsvoering.

Wij adviseren franchise-organisaties, hun startende en gevestigde ondernemers, in een groot aantal branches: speelgoedbranche, badkamerbranche, tegelbranche, keukenbranche en ook callcenters.

Onze vestigingsplaatsonderzoeken worden ook gebruikt in gerechtelijke procedures.

Vul uw naam en e-mailadres in om toegang te krijgen tot de downloads.

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat ik met u kan communiceren. Zie de privacyverklaring om te zien hoe ik met uw gegevens omga.

Je kunt me bellen of whats-appen voor een
vrijblijvende afspraak op

  • 06-54695407