Vestigingsplaats onderzoek

Waar kan ik mijn bedrijf het beste vestigen?

Nieuwe locatie of uitbreiding

Het Vestigingsonderzoek van IMK Projecten is bedoeld voor ondernemingen en ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe locatie of hun bedrijf willen uitbreiden. Het onderzoek richt zich hierbij op alle punten die van belang zijn zoals marktgegevens, concurrentieanalyse, bereikbaarheid, wetgeving en financiële aspecten. Het Vestigingsonderzoek is ook bedoeld voor buitenlandse bedrijven die een detailhandelbedrijf in Nederland willen vestigen of er een kantoor willen openen.

Het vestigingsplaatsonderzoek zal zich richten op alle punten die van belang zijn. Zoals marktgegevens, concurrentieanalyse, bereikbaarheid, commerciële omzet mogelijkheden/potentie en eventuele andere relevante financiële aspecten.

Franchise-organisaties

Voor verschillende franchise organisaties voeren wij vestigingsplaatsonderzoeken uit in diverse branches. Bijvoorbeeld speelgoeddetailhandel, badkamers, keukens, woningdetailhandel etc. Ook verzorgen wij voor zakelijke dienstverleners vestigingsplaatsonderzoek. Bijvoorbeeld inbound callcenters en andere dienstverleners.

Vul uw naam en e-mailadres in om toegang te krijgen tot de downloads.

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat ik met u kan communiceren. Zie de privacyverklaring om te zien hoe ik met uw gegevens omga.